Contact informatie

Telefoon : 0172 468 300
Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur

Contact informatie

AEG veelgestelde vragen

Support

Heeft u een vraag, een opmerking op productinformatie? We vinden het altijd fijn om u te helpen.
Het typeplaatje opzoeken bij uw AEG oven
Het typeplaatje opzoeken bij uw AEG afwasautomaat
Het typeplaatje opzoeken bij uw AEG koel of vriesapparaat
Het typeplaatje opzoeken bij uw AEG wasmachine
Het typeplaatje opzoeken bij uw AEG wasdroger
Het typeplaatje opzoeken bij uw AEG stofzuiger

 
U kunt op deze website uw groot huishoudelijke apparaten registreren van de merken AEG, Electrolux en Zanussi. Voorbeeld apparaten: wasmachine, droger, koelkast, kookplaat, ovens, afwasautomaat, inbouw koffiemachine
U dient eerst een login account aan te maken, klik hier. U vult vervolgens uw persoonlijke gegevens in en daarna kunt u uw apparaten opzoeken aan de hand van het PNC nummer en registreren.
U logt in met het e-mailadres dat u heeft geregistreerd op de website. Het wachtwoord heeft u zelf aangemaakt. Bent u uw wachtwoord kwijt dan kunt u deze hier aanvragen en naar uw geregistreerde emailadres laten mailen. Bent u uw emailadres kwijt dat u heeft geregistreerd dan kunt u contact met ons opnemen en vragen of wij uw gebruikersnaam kunnen toemailen.
U kunt uw wachtwoord laten mailen naar het e-mailadres dat u geregistreerd heeft op deze website. Klik hier om uw wachtwoord aan te vragen.
Bent u uw e-mailadres kwijt dat u op deze website heeft geregistreerd dan kunt u deze hier op vragen.
Het PNC nummer van een apparaat zit meestal aan de zijkant van het apparaat. Klik hier om te zien waar het PNC nummer op het typeplaatje staat.
Een PNC nummer bestaat uit 9 cijfers. Het PNC nummer van een apparaat zit meestal aan de zijkant van het apparaat. Klik hier om te zien waar het PNC nummer op het typeplaatje staat. Het kan soms helaas voorkomen dat een nieuwe apparaten nog niet te vinden zijn. Neem hiervoor contact met ons op zodat wij het voor u in orde kunnen maken.
Heeft u alle apparaten geregistreerd? U dient minimaal 4 apparaten te registeren, zie voorwaarden 5 jaar garantie. Bij overige vragen, neem contact op.
Nee, u heeft automatisch 10 jaar motorgarantie. U dient uiteraard de aankoopnota goed te bewaren.
Ja, dit is mogelijk. Het certificaat kan worden omgezet naar het nieuwe apparaat. Indien u de nieuwe gegevens (model, pnc nummer en serienummer), samen met het garantiecertifiaatnummer mailt naar: consumenten.belangen@electrolux.nl, dan zal het garantiecertificaat aangepast worden en een nieuw pasje zal u worden toegezonden.
  • U dient 4 of meer inbouwapparaten te hebben aangeschaft 
  • De apparaten moeten op dezelfde dag zijn gekocht 
  • De apparaten moeten bij hetzelfde verkooppunten zijn gekocht 
  • U moet de apparaten binnen 3 maanden na aanschaf te hebben geregistreerd via deze website
Een andere oorzaak kan zijn dat 1 apparaat op een andere dag is gekocht. Het certificaat voor 5 jaar garantie geldt alleen indien alle apparaten op dezelfde dag zijn gekocht bij hetzelfde verkooppunt.
Als u zich geregistreerd heeft via de website dan kunt u het certificaat opnieuw opvragen door in te loggen. Als u dan naar het betreffende apparaat gaat dan ziet u een icoontje met "Garantie". Als u daar op klikt dan opent het certificaat opnieuw.   
Wellicht voldoet u niet aan de voorwaarden voor het garantiecertificaat. Deze voorwaarden zijn: 
  • U dient 4 of meer inbouwapparaten te hebben geregistreerd. 
  • De 4 of meer inbouwapparaten dienen op één en dezelfde dag te zijn gekocht. 
  • U dient de apparaten binnen 3 maanden na levering te registreren op deze website.
Ja, dit is mogelijk. Het cerificaat kan worden omgezet naar het nieuwe apparaat. Indien u de nieuwe gegevens (model, pnc nummer en serienummer), samen met het garantiecertifiaatnummer mailt naar: consumenten.belangen@electrolux.nl, dan zal het garantiecertificaat aangepast worden en een nieuw pasje zal u worden toegezonden.
Als u de wijzigingen stuurt naar consumenten.belangen@electrolux.nl, dan worden de gegevens aangepast en ontvangt u een nieuw certificaat.
Bij een aankoop via internet heeft u ook 24 maanden garantie op uw apparaat.
Mits er geen sprake is van een gebruikersfout, betaalt u geen voorijkosten in de garantieperiode.
De garantievoorwaarden gelden in het land waar het apparaat staat niet waar het is gekocht.
Bij aanschaf van 4 of meer nieuwe AEG inbouwapparaten tegelijk, verlengt AEG de 2 jaar fabrieksgarantie met 3 jaar. U dient daarvoor uw apparaten op deze site te registreren binnen 3 maanden na aanschaf. Dan krijgt u een melding waarna u het certificaat per email naar u toe kan laten sturen.
U heeft 24 maanden fabrieksgarantie bij normaal gebruik. Zie ook de garantievoorwaarden op deze website.
Mits er geen sprake is van een gebruikersfout, geldt er een garantieperiode van 24 maanden na aanschafdatum.
Ja, dit is mogelijk. Het certificaat kan worden omgezet naar het nieuwe apparaat. Indien u de nieuwe gegevens (model, pnc nummer en serienummer), samen met het garantiecertifiaatnummer mailt naar: consumenten.belangen@electrolux.nl, dan zal het garantiecertificaat / pasje aangepast worden en een nieuw garantiecertificaat worden toegezonden.